Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Dámská vesta HANNAH - Ela (Dawn Blue, 42)

HANNAH / 10025192HHX.01.42

Dámská prošívaná vesta HANNAH Ela v moderním prodlouženém střihu je lehká a příjemná na tělo a skvěle vás zahřeje během procházek po městě.

Barva
3 199 Kč (sleva 15%)

2 720 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Dámská prošívaná vesta HANNAH Ela v moderním prodlouženém střihu je lehká a příjemná na tělo a skvěle vás zahřeje během procházek po městě. U vesty je použit membránový materiál Resstex s vodním sloupcem 5 000 mm s DWR úpravou, který je doplněn o měkkou izolační výplň Duratherm High Loft. Vesta je vybavena přinechanou kapucí se stahováním, voděodolným dvoucestným zipem a dvěma výraznými kapsami na zip. Praktickou vychytávkou jsou boční rozparky na zip. Dekorativní prošití ještě více podtrhne trendy střih vesty.

Materiál: 100 % Polyester

Specifikace:
- přinechaná kapuce se stahováním
- hlavní voděodolný dvoucestný zip
- dvě výrazné kapsy
- hlavní kapsy s patkou
- vnitřní kapsa na zip
- boční rozparky
- dekorativní prošití
- vodní sloupec 5 000 mm 
- prodyšnost 5 000 g/m2/24h

Technologie:


Duratherm High Low
Duratherm High Loft je kvalitní polyesterové rouno se speciální úpravou pro zvýšení objemu. Hlavní výhodou je zachování lehkosti a měkkosti výplně s optimálními termoizolačními vlastnostmi. Je vhodná zejména pro volnočasové oblečení. Produkty s touto výplní se čistí a udržují běžným pracím cyklem na nižší teploty.

DWR


DWR (Durable Water Repellent) je povrchová vodoodpudivá úprava materiálu, která zlepšuje funkční vlastnosti oblečení. Trvanlivost impregnace může být až 10 pracích cyklů a zároveň je snadno obnovitelná běžně dostupnými prostředky na bázi sprejů. Používá se nejnovější typ DWR C6, který je šetrnější k životnímu prostředí.


Resstex 5000
Mikroporézní polyurethanová membrána s vyváženým poměrem nepromokavosti a prodyšnosti. Produkty s touto membránou jsou tak odolné vůči dešti nebo mokrému sněhu při zachování parametrů prodyšnosti, které oceníte při různých outdoorových aktivitách.