Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Dámská bunda HANNAH - Megie Lady (Poinciana, 42)

HANNAH / 10036122HHX.01.42

Lyžařská bunda HANNAH Megie s výbornými izolačními vlastnostmi a membránovým materiálem Resstex 10 000.

Barva
3 699 Kč (sleva 15%)

3 145 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Bunda HANNAH Megie Lady
Výjimečný střih a promyšlené prvky na Vás čekají u lyžařské bundy Megie. Svrchní materiál Resstex 10 000 s DRW úpravou a výplň Duratherm Classic vynikají výbornými izolačními vlastnostmi. Na první pohled na bundě zaujme inovativní řešení hlavní kapsy na předním díle. Decentně jsou naopak řešeny boční kapsy, které na první pohled nejsou viditelné. Bunda obsahuje všechny potřebné lyžařské atributy – sněhový límec v pase, elastické manžety v rukávech, rukávovou kapsu na skipas.
Boční rozparek na zip dosahuje až k podpaží. Uživatelský komfort dotváří i anatomicky tvarované rukávy zakončené stahováním patkou se suchým zipem a možnost regulace v zadní části kapuce a v dolním lemu bundy. 

Materiál: 100% Polyester

Specifikace:
- přinechaná kapuce s regulací
- hlavní zip reverzní
- hlavní kapsy na zip s patkou
- poutko na klíče
- rukávová kapsa na skipas
- anatomicky tvarované rukávy
- zakončené stahováním patkou se suchým zipem
- elastická rukávová manžeta

Technologie:

Resstex 10 000
Mikroporézní polyurethanová membrána s vyváženým poměrem nepromokavosti a prodyšnosti. Produkty s touto membránou jsou tak odolné vůči dešti nebo mokrému sněhu při zachování parametrů prodyšnosti, které oceníte při různých outdoorových aktivitách.


Duratherm Classic
Duratherm Classic je kvalitní polyesterové rouno, které vyniká výbornými termoizolačními vlastnostmi. Zaručuje optimální funkčnost a dostatečný tepelný komfort i za vlhka. Výplň je vhodná pro použití u sportovního i volnočasového oblečení. Produkty s touto výplní se čistí a udržují běžným pracím cyklem na nižší teploty.

DWR
DWR (Durable Water Repellent) je povrchová vodoodpudivá úprava materiálu, která zlepšuje funkční vlastnosti oblečení. Trvanlivost impregnace může být až 10 pracích cyklů a zároveň je snadno obnovitelná běžně dostupnými prostředky na bázi sprejů. Používá se nejnovější typ DWR C6, který je šetrnější k životnímu prostředí.