Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Dámská mikina HANNAH - Dagnys (Basil Mel, 44)

HANNAH / 10028974HHX.01.44

Dámská mikina bez kapuce HANNAH Dagnys ze strečového, lehkého materiálu Polarstretch Grid. Ideální jako druhá izolační vrstva v průběhu celého roku.

1 799 Kč (sleva 15%)

1 529 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Dámská mikina bez kapuce HANNAH Dagnys je určená pro pohodlné trávení volného času, na treky i ostatní aktivní sporty. Rukávy i spodní okraj mikiny jsou lemované gumou. Je vyrobena ze strečového, lehkého materiálu Polarstretch Grid, který díky své speciální struktuře, kdy je na vnitřní straně produktu pomocí kanálků procházejícími tkaninou vytvořena mřížka, efektivně odvádí vlhkost, zvyšuje prodyšnost a zlepšuje teplotní vlastnosti produktu. Vypasovaný Alpine fit, dekorativní prošití a melanžový materiál z ní dělají opravdu zajímavý a slušivý kousek. Mikina má rukávy i spodní okraj lemované gumou, reverzní hlavní zip se stojáčkem a dvě přední kapsy na zip. Ideální jako druhá izolační vrstva v průběhu celého roku.

Materiál: 91% Polyester / 9% Elastan

Specifikace:
- gramáž materiálu 210 g/m²
- reverzní dlouhý zip a stojáček
- hlavní kapsy na zip
- rukávy lemované gumou
- spodní kraj lemovaný gumou
- dekorativní prošití
- strečový, prodyšný, lehký a termoregulační materiál

Technologie:


Polarstretch Grid
Materiál Polarstretch Grid je speciálně navržená struktura, kdy je na vnitřní straně produktu pomocí kanálků procházejícími tkaninou vytvořena mřížka. Materiál tak efektivně odvádí vlhkost, zvyšuje prodyšnost a teplotní vlastnosti produktu a zároveň snižuje hmotnost. Dále zaručuje pevnost, poddajnost a pružnost ve všech směrech. Produkty s materiálem Polastretch Grid jsou vhodné jako střední vrstva, a to i v chladnějších klimatických podmínkách.