Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Dámská parka HANNAH - Zafrina (Balsam Green, 46)

HANNAH / 10011125HHX.01.46

Dámská slušivá parka HANNAH Zafrina dává tušit, že máš ráda styl a zároveň pohodlí a funkčnost. Vrchní materiál s mikroporézní polyurethanovou membránou Resstex 8000 je odolný vůči dešti a mokrému sněhu, a přesto si zachovává prodyšnost.

Barva
2 199 Kč (sleva 15%)

1 870 Kč

Skladem

Popis produktu

Dámská slušivá parka HANNAH Zafrina dává tušit, že máš ráda styl a zároveň pohodlí a funkčnost. Vrchní materiál s mikroporézní polyurethanovou membránou Resstex 8000 je odolný vůči dešti a mokrému sněhu, a přesto si zachovává prodyšnost. Tato bunda je vodoodpudivá, větruvzdorná a prodyšná. Střih Regular fit padne většině typů postav a dohromady s anatomicky tvarovanými rukávy, které jsou zakončené stahováním patkou s drukem, ti umožní přirozený pohyb během tvých oblíbených aktivit ať už v přírodě, nebo ve městě.
Kapuci můžeš snadno regulovat, stejně tak jako vnitřní obvod pasu. Velice efektní je prodloužená délka a rozparek na zadním dílu. Kapsy na bocích jsou opatřené patkou, hlavní zip je krytý légou. Povrch bundy je ošetřen vodoodpudivou úpravou WR. Použití technologie lepení drobných dílů a podlepených švů přispívá k nepromokavosti oblečení

Materiál: 100 % Polyester

Specifikace:
- přinechaná kapuce se stahováním
- hlavní zip překrytý legou
- dvě hlavní kapsy s patkou
- vodní sloupec 8 000 mm 
- prodyšnost 8 000 g/m2/24h

Technologie:


Restex 8000
Mikroporézní polyurethanová membrána s vyváženým poměrem nepromokavosti a prodyšnosti. Produkty s touto membránou jsou tak odolné vůči dešti nebo mokrému sněhu při zachování parametrů prodyšnosti, které oceníte při různých outdoorových aktivitách.