Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Dámská softshellová bunda HANNAH - Pulla (Night Sky/Dark Slate, 44)

HANNAH / 10011317HHX.01.44

Dámská softshellová bunda HANNAH Pulla s funkční membránou vyhovuje všem podmínkám, se kterými se můžete během turistické výpravy setkat. Je vyrobena z voděodolného a větruodolného materiálu, který je dostatečně pružný.

Barva
2 399 Kč (sleva 20%)

1 920 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Softshellová bunda HANNAH Pulla je vhodná pro trekking, ferraty nebo jakýkoliv jiný aktivní sport. Vrchní materiál s mikroporézní polyurethanovou membránou Resstex 8000 je odolný vůči dešti a mokrému sněhu, a přesto si zachovává prodyšnost.
To zaručí, že i při nepříznivém počasí budeš stále v teple a suchu. Tato bunda je vodoodpudivá, větruvzdorná, strečová a prodyšná. Bunda dobře padne, je vyrobená ve střihu Alpine fit. K příjemnému pocitu z nošení napomáhají i anatomicky tvarované rukávy a možnost regulace šířky u kapuce a spodního okraje. Hlavní zip je reverzní (obrácený) a hlavní kapsy na bocích jsou opatřené zipem, abys nic důležitého nemohla vytratit.

Materiál:
- 94% Polyester / 6% Elastan 
- 89% Polyamide / 11% Elastan

Specifikace:
-  vodní sloupec 8000 mm
- prodyšnost 8000 g/m2/24h
- materiál Softshell Extra Lite
- membrána Resstex 8000 + AFT Double Weave
- povrchová úprava WR
- střih Alpine fit
- regulovatelná kapuce
- hlavní zip reverzní
- hlavní kapsy na zip
- spodní kraj s regulací šířky
- anatomicky tvarované rukávy
- boční a zadní díly z prodyšného materiálu

Technologie:

Teflon DWR od společnosti DuPont označuje technologii, kdy je svrchní materiál dodatečně upraven tak, aby zjistil ještě větší odpudivost proti tekutinám na bázi vody i oleje. Oblečení s touto impregnací pak nemění vzhled, je na omak stejné, odolává ušpinění, zachovává barvu i prodyšnost materiálu, která není ovlivněna ani po mnoha praních. V důsledku toho tak šetří živostní prostředí.

 Mikroporézní polyurethanová Resstex 8000 membrána s vyváženým poměrem nepromokavosti a prodyšnosti. Produkty s touto membránou jsou tak odolné vůči dešti nebo mokrému sněhu při zachování parametrů prodyšnosti, které oceníte při různých outdoorových aktivitách.