Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Dámská zateplená sukně HANNAH - Ally (Anthracite II, 42)

HANNAH / 10025133HHX.01.42

Dámská zateplená prošívaná sukně HANNAH - Ally se stane nepostradatelným funkčním doplňkem při všech vašich zimních volnočasových i sportovních aktivitách.

Barva
1 599 Kč (sleva 20%)

1 280 Kč

Skladem

Popis produktu

Dámská zateplená prošívaná sukně HANNAH - Ally se stane nepostradatelným funkčním doplňkem při všech vašich zimních volnočasových i sportovních aktivitách.

Kombinace materiálů Airlite AC a AFT Double Weave zajišťuje ochranu proti větru a dešti, odolnost vůči oděru a rychlý odvod tepla, abyste zůstala v suchu. Izolace See s podílem vlákna značky DuPont Sorona poskytuje výbornou prodyšnost a ochranu proti chladnému vzduchu. Díky strečovým dílům na bocích vás sukně nebude omezovat v pohybu. Duté vlákno je měkké, lehké a snadno tvarovatelné. Takže až se počasí zase umoudří a vy sukni nebudete potřebovat, snadno ji sbalíte do batohu, kde nezabere moc místa.

Materiál:
- 100% Polyamid
- 88% Polyamid / 12 % Elastan

Technologie:


AFT Double Weave
AFT Double Weave je jednovrstvý funkční materiál s dvojí technologií tkaní. Vnější strana je odolná vůči oděru, trvale voděodpudivá a dostatečně větru odolná. Vnitřní strana rychle transportuje tělesný pot na povrch, čímž zabezpečuje výbornou prodyšnost.


SEE Insulation / DuPont Sorona
Termoizolační výplň s minimálně 30% podílem vlákna značky Du Pont Sorona vyrobeného z obnovitelných zdrojů. Při výborné prodyšnosti zamezuje průchodu chladného vzduchu, čímž uchovává pocit tepla a sucha. Vlákno je měkké, lehké a snadno tvarovatelné, což přispívá k dobré sbalitelnosti a skladnosti.


Airlite AC
Ultra lehký a pevný materiál, ošetřený prodyšnou vrstvou transparentního micro zátěru, který zvyšuje ochranu proti větru a dešti při zajištění optimálního odvodu tělesné vlhkosti nahromaděné uvnitř oděvu. Tento materiál je ideální pro aktivní sport, kde je kladen hlavní důraz na hmotnost a prodyšnost.