Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Dámské triko SMARTWOOL - Merino 200 Baselayer Long Sleeve - B14061A93 (Persian Red/ Habanero, L)

SMARTWOOL / B14061A93 / L

Neodolatelně příjemné dámské triko SMARTWOOL - Merino 200 Baselayer Long Sleeve, které si stačí jenom obléct a vyrazit za dobrodružstvím. Vyrobené je z merino vlákna o síle 200g/m2 a svými vlastnostmi vás jenom příjemně překvapí. Merino zcela přirozeně odvádí pot od těla, a i přes svou nasákavost dokáže tělo stále zahřívat, ale nikoliv přehřívat. Tyto vlastnosti oceníte na lyžích, horské túře, nebo i při toulkách městem.

Barva
1 999 Kč (sleva 15%)

1 700 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Dámské triko SMARTWOOL - Merino 200 Baselayer Long Sleeve s dlouhým rukávem a kulatým výstřihem je ideální teplou spodní vrstvou. Toto zateplovací tričko v jednoduchých barvách vás zahřeje díky 100% Merino vlně v gramáži 200 g/m2. Absence švů na ramenou vám zaručuje větší pohodlí při nošení batohu. Do velké zimy si tričko oblečte jako spodní vrstvu pod jiné funkční oblečení.

Materiál: 100% Merino Wool

Specifikace:
- 200 g/m2
- Slim Fit
- žebrový úplet pro jednodušší pohyb
- raglánový rukáv bez ramenních švů
- speciální plochý šev, který nedře ani netlačí
- antimikrobiální vlastnosti přírodního materiálu

TRIKO BAREVNĚ ODPOVÍDÁ OBRÁZKŮM č.2 a č.3

Technologie:
Merino vlna
Merino vlna pochází ze speciálního druhu ovcí žijících v chladných oblastech. Oděvy vyrobené z tohoto materiálu jsou velmi příjemné na dotek a neškrábou. Struktura vlákna a technologie tkaní vytvářejí více "vzduchových kapes" a zaručují tak tepelný komfort nositele. Kapsy udržují vzduch zahřátý na těle a tvoří velmi účinnou izolaci. Merino neutralizuje pot, přirozeně eliminuje zápach, je odolná vůči nečistotám a má samočisticí vlastnosti. Vlákna jsou schopna absorbovat velké množství vlhkosti, přičemž udržuje povrch suchý a teplý. Mezi nesporné výhody patří vysoký stupeň izolace, perfektní prodyšnost, schopnost odvádět vlhkost pryč od pokožky a UV ochrana. Díky svým přírodním a rozložitelným složkám je oblečení z merino vlny vhodné pro ty, kteří trpí alergiemi a astmatem.