Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Dámský kabát KILLTEC - KOW150 WMN QLTD PRK - 37421 (Mango, 44)

KILLTEC / 37421-000-00609 / 44

Dámský prošívaný kabát KILLTEC KOW 150 se syntetickou výplní vám zajistí skvělou ochranu proti chladu a dešti díky vodoodpudivému materiálu s vodním sloupcem 10000mm a prodyšností 3000 g/m2/24 h. Delší střih nabídne lepší pokrytí a dvoucestný zip zas usnadní oblékání, svlékání a i třeba sedání. Jednoduše elegance a funkčnost v jednom modelu.

Barva
4 299 Kč (sleva 15%)

3 655 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Dámský prošívaný kabát KILLTEC KOW 150 je vyroben z vysoce prodyšného a větruodolného materiálu, který Vás spolehlivě ochrání a také zahřeje. Lehce projmutý střih mu dodává ženský styl. Má pevnou nastavitelnou kapuci a ochrannou krytku brady. Vyšší límec se postará o to, aby se chlad ani vítr nedostal k Vašemu krku. 2 vnější kapsy se zipy a 1 vnitřní kapsu na telefon jistě využijete. Rukávy jsou nastavitelné na suchý zip. Tento kabát je vhodný pro každodenní nošení v chladném období do města i na výlety do přírody.

Materiál:
- 100% Polyester - vnější materiál
- 100% Polyester - podšívka
- 100% Polyester - výplň

Specifikace:
- vodní sloupec 10 000mm
- prodyšnost 3 000g/m2/24h
- projmutý střih
- prošívaný design
- pevná nastavitelná kapuce
- ochranná krytka brady
- vysoký límec
- 2 vnější kapsy se zipy
- 1 vnitřní kapsa 
- nastavitelné rukávy
- nášivka Killtec na levém rameni

Technologie:


Teflon EcoElite™. Jedná se o certifikované technologie pro svrchní úpravu oblečení, které jsou šetrné k životnímu prostředí.
Materiály neobsahijí žádné fluorokarbony, jsou tedy PFC free.
PFC free
S označením PFC se setkáte především u outdoorového oblečení s impregnací, ale také třeba u pracovních oděvů, koberců, čalounění a dalších výrobků.
PFC jsou fluorokarbony, u kterých jsou vazby uhlík-vodík, nahrazeny vazbou uhlík-fluor. Výsledkem je několik výjimečných vlastností – stálost, tepelná stabilita a odolnost vodě a oleji. Odborníci ale potvrzují nepříznivé účinky na zdraví a především životní prostředí. Tyto sloučeniny se totiž právě díky svým vlastnostem nerozkládají a zůstávají v přírodě stovky let. Do těla se pak mohou dostat v malé míře vdechnutím, potravou a přes kůži. Evropská unie zakázala od roku 2020 tyto výrobky vyrábět a používat.
Mnoho výrobců tak již s předstihem přišlo s technologiemi PFC free, tzn. materiály neobsahují žádné závadné chemikálie z řady PFC a jsou šetrné k životnímu prostředí.