Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Pánská bunda HANNAH - Alagan (Harbor Blue/Anthracite, XXL)

HANNAH / 10001580HHX.01.XXL

Membránová bunda HANNAH Alagan je jedním z nejpokročilejších modelů českého výrobce. Třívrstvý laminát umožňuje dosáhnout nízké hmotnosti, výrobek lze sbalit do malých rozměrů a použitá membrána vás ochrání před následky poruchy počasí.

Barva
4 699 Kč (sleva 30%)

3 290 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Pánská nepromokavá bunda HANNAH Alagan je určená převážně na vysokohorskou turistiku, ferraty a trekking.  Je to ideální kousek do náročných podmínek na horské túry a treky. Je vyrobena z funkční neporézní membrány Climatic Element s vodním sloupcem 10 000 mm, prodyšností 10 000 g/m2 za 24h a 3L technologií nalaminování membrány mezi vnější a vnitřní materiál.

Bunda je nepromokavá, prodyšná a zaručí ti optimální ochranu při nepříznivých klimatických podmínkách. Budeš s ní dobývat hory, kde počasí je často proměnlivé. Povrch bundy je ošetřen vodoodpudivou úpravou DWR. Použití technologie lepení drobných dílů a podlepených švů přispívá k nepromokavosti oblečení. Anatomicky tvarované rukávy zajišťují pohodlné nošení. Střih Regular ti dovolí vzít si pod bundu i další vrstvu v chladném počasí. Při delších túrách jistě oceníš odvětrávání v podpaží. Zipy jsou voděodolné a lze regulovat šířku u kapuce, spodního okraje i u rukávů. Využij naplno, co ti HANNAH Alagan nabízí!

Materiál: 100% Polyester

Specifikace:
-  485 g / vel.L
- vodní sloupec 10 000 mm
- prodyšnost 10 0000 g/m2/24h

Technologie:


Climatic Element
Neporézní polyuretanová membrána Climatic Element je vodonepropusná, větruvzdorná a má výbornou hodnotu prodyšnosti. Funkční vlastnosti oblečení s membránou Climatic Element oceníte zejména při lyžování, trekkingu i expediční činnosti.

Hardshell 
Hardshell je v podstatě sendvič odolných materiálů, uprostřed kterých je membrána, která zajišťuje voděodolnost. Oproti tomu softshell je většinou z měkčích, strečových materiálů a nemá membránu.

Durable Water Repellent (DWR)
Durable Water Repellent (DWR) je úprava, která dodává vnější vrstvě tkaniny vodoodpudivé vlastnosti. V podmínkách vysoké vlhkosti nebo slabých srážek chrání povrchová úprava DWR tkaninu před rychlým promočením tím, že odolává molekulám vody. To zajišťuje nižší hmotnost materiálu a lepší izolační vlastnosti proti chladu.