Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Pánská bunda HANNAH - Derk (Anthracite, XXL)

HANNAH / 10014704.HHX.01.XXL

Pánská bunda HANNAH Derk představuje moderní pojetí městské bundy, která obstojí v chladných i deštivých dnech ve městě od podzimu do jara.

Barva
3 799 Kč (sleva 20%)

3 040 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Pánská bunda HANNAH Derk představuje moderní pojetí městské bundy, která obstojí v chladných i deštivých dnech ve městě od podzimu do jara. Nepromokavost zajišťuje membránový materiál Resstex 5000. O tvůj tepelný komfort se stará izolační výplň Duratherm Classic. Minimalistický design je decentně narušen třemi vnějšími kapsami, z nichž boční mají zapínání na druk a hrudní je kryta voděodolným zipem.
Také centrální zip bundy je voděodolný. Na cennosti slouží 1 vnitřní zipová kapsa. Aby sis bundu nastavil podle své postavy, nalezneš stahování v zadní části kapuce, na spodním lemu i na koncích rukávů prostřednictvím patky s drukem. Buď trendy i za deště a užívej si volnosti v příjemné a pohodlné bundě HANNAH Derk.

Materiál: 100% Polyester

Specifikace:
- vodní sloupec 5 000mm
- prodyšnost 5000g/m2/24h
- membránový materiál Resstex 5000
- tepelná izolace Duratherm Classic
- přinechaná kapuce s regulací
- hlavní voděodolný zip
- kapsy se zapínáním na druk, vnitřní kapsa na zip
- kapsa na hrudi s voděodolným zipem
- dekorativní prošití podšívky
- podlepené hlavní švy
- střih Regular FIT

Technologie:


Resstex 5000
Mikroporézní polyurethanová membrána s vyváženým poměrem nepromokavosti a prodyšnosti. Produkty s touto membránou jsou tak odolné vůči dešti nebo mokrému sněhu při zachování parametrů prodyšnosti, které oceníte při různých outdoorových aktivitách.

Duratherm Classic
Duratherm Classic je kvalitní polyesterové rouno, které vyniká výbornými termoizolačními vlastnostmi. Zaručuje optimální funkčnost a dostatečný tepelný komfort i za vlhka. Výplň je vhodná pro použití u sportovního i volnočasového oblečení. Produkty s touto výplní se čistí a udržují běžným pracím cyklem na nižší teploty.


DWR
DWR (Durable Water Repellent) je povrchová vodoodpudivá úprava materiálu, která zlepšuje funkční vlastnosti oblečení. Trvanlivost impregnace může být až 10 pracích cyklů a zároveň je snadno obnovitelná běžně dostupnými prostředky na bázi sprejů. Používá se nejnovější typ DWR C6, který je šetrnější k životnímu prostředí.