Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

‎Pánská bunda KILLTEC - KOW63 MN QLTD JCKT - 38643 (Moss, XXL)

KILLTEC / 38643-000-00712 / XXL

Pánská zateplená prošívaná bunda KILLTEC - KOW 63 je spolehlivým společníkem v chladném období. Klasická moderní prošívaná bunda nabízí 10k ochranu proti dešti. Je větruodolná a zároveň prodyšná.

Barva
2 999 Kč (sleva 15%)

2 550 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Pánská zateplená prošívaná bunda KILLTEC KOW 63 je spolehlivým společníkem v chladném období. Klasická moderní prošívaná bunda nabízí 10k ochranu proti dešti. Je větruodolná a zároveň prodyšná.

Materiál:
- 100% Polyester - vnější materiál
- 100% Polyester - podšívka
- 100% Polyester - výplň

Specifikace:
- vodní sloupec 10 000 mm
- prodyšnost  3 000 g/m²/24h
- voděodolná povrchová úprava bez PFC pro ještě lepší ochranu před povětrnostními vlivy
- lehká a rychleschnoucí taftová podšívka s vysokou hustotou
- přední zip po celé délce s ochranou brady 
- jedna náprsní kapsa na zip na pravé straně
- dvě boční kapsy na zip
- elastické manžety a spodní lem

Technologie:


Teflon EcoElite™. Jedná se o certifikované technologie pro svrchní úpravu oblečení, které jsou šetrné k životnímu prostředí.
Materiály neobsahijí žádné fluorokarbony, jsou tedy PFC free.

PFC free

S označením PFC se setkáte především u outdoorového oblečení s impregnací, ale také třeba u pracovních oděvů, koberců, čalounění a dalších výrobků.
PFC jsou fluorokarbony, u kterých jsou vazby uhlík-vodík, nahrazeny vazbou uhlík-fluor. Výsledkem je několik výjimečných vlastností – stálost, tepelná stabilita a odolnost vodě a oleji. Odborníci ale potvrzují nepříznivé účinky na zdraví a především životní prostředí. Tyto sloučeniny se totiž právě díky svým vlastnostem nerozkládají a zůstávají v přírodě stovky let. Do těla se pak mohou dostat v malé míře vdechnutím, potravou a přes kůži. Evropská unie zakázala od roku 2020 tyto výrobky vyrábět a používat.
Mnoho výrobců tak již s předstihem přišlo s technologiemi PFC free, tzn. materiály neobsahují žádné závadné chemikálie z řady PFC a jsou šetrné k životnímu prostředí.