Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Pánská bunda MIZUNO - Inifinity 88 Hooded Jacket - 32GE2650 (Black, XXL)

MIZUNO / 32GE2650 / 09 / XXL

Pánská bunda MIZUNO Inifinity 88 Hooded Jacket . V kolekci MIZUNO INFINITY 88 při stříhání maximálně využívají každý kousek materiálu a tím snižujeme množství textilního odpadu.

Barva
2 199 Kč (sleva 20%)

1 760 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Kolekce MIZUNO Infinity 88 se vyznačuje vynikající účinností vzoru, což znamená méně odpadu během procesu výroby textilu.
Kombinace recyklovaného polyesteru a vodoodpudivé technologie bez PFC poskytuje vynikající výkon a pohodlí šetrný k životnímu prostředí. Vynikající strečový tkaný materiál poskytuje volnost pohybu. Iridescentní reflexní detaily pro lepší viditelnost.

Materiál:  89% Polyester / 11% Elastan

Specifikace:
- kombinace recyklovaného polyesteru a voděodpudivé technologie PFCFREE je ekologickým řešením a současně zajišťuje maximální funkčnost a pohodlí
- pružný tkaný materiál zajišťuje volnost pohybu
- duhové reflexní prvky pro lepší viditelnost
- vynikající strečový tkaný materiál poskytuje volnost pohybu

Technologie:


PFC free
S označením PFC se setkáte především u outdoorového oblečení s impregnací, ale také třeba u pracovních oděvů, koberců, čalounění a dalších výrobků.
PFC jsou fluorokarbony, u kterých jsou vazby uhlík-vodík, nahrazeny vazbou uhlík-fluor. Výsledkem je několik výjimečných vlastností – stálost, tepelná stabilita a odolnost vodě a oleji. Odborníci ale potvrzují nepříznivé účinky na zdraví a především životní prostředí. Tyto sloučeniny se totiž právě díky svým vlastnostem nerozkládají a zůstávají v přírodě stovky let. Do těla se pak mohou dostat v malé míře vdechnutím, potravou a přes kůži. Evropská unie zakázala od roku 2020 tyto výrobky vyrábět a používat.
Mnoho výrobců tak již s předstihem přišlo s technologiemi PFC free, tzn. materiály neobsahují žádné závadné chemikálie z řady PFC a jsou šetrné k životnímu prostředí.