Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Pánská mikina LASTING - Warol (šedá 3186, XXL)

LASTING / WAROL / 3186 / XXL

Pánská celorozepínací mikina LASTING Warol vhodná jako první nebo druhá vrstva. Merino vlna v přímém kontaktu s pokožkou Vás bude hřát a zajišťovat optimální klima za každých podmínek.

Barva
2 899 Kč (sleva 20%)

2 319 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Pánská celorozepínací mikina LASTING Warol je vyrobená z oboulícního úpletu ze 100% merino vlny uvnitř a polyesteru s polyamidem zvenku. Mikina je vhodná jako první nebo druhá vrstva. Merino vlna v přímém kontaktu s pokožkou Vás bude hřát a zajišťovat optimální klima za každých podmínek. Polyester s polyamidovou přízí zajistí rychlý odvod potu a zvýší odolnost výrobků. Funkční úplet při zachování výhod merino vlny. 

Materiál: 55% Merino Wool / 23% Polyester / 22% Polyamid

Specifikace:
- gramáž 160 g/m2
- Merino Wool 18mc
- ploché švy
- oboulící úplet 
- prodyšnost
- univerzálnost
- odolnost vůči zápachu
- nízká váha
- pružnost
- komfort
- rychleschnoucí
- vysoce antibakteriální

Technologie:

Merino vlna
Ovčí merino vlna pochází ze speciálně vyšlechtěných ovcí, žijících v chladnějších a vlhčích oblastech (Nový Zéland, Austrálie). Ovce chrání v drsné přírodě nejtechničtější přírodní vlákna, která člověk sice nedovede vyrobit, ale naštěstí je umí zpracovat. Tato vlákna jsou mnohem jemnější než tradiční vlna. Merino vlna je hedvábně jemná, má vyšší schopnost izolace a je prodyšnější. Spodní prádlo se vyrábí z dlouhých vláken velice jemné merino vlny, díky kterému poskytuje uživateli pohodlí a měkkost. Každé vlákno je zvlněné a elastické, což přináší vysokou odolnost a dlouhou životnost textilie. Díky pružnosti vlákna se vlněné oblečení nemačká. Vlněná vlákna jsou vysoce hydrofilní a mají vysokou absorpční schopnost. Vlna se netaví ani nehoří, poskytuje také vysokou ochranu proti UV záření. Její produkce je šetrná k životnímu prostředí a je založená na principu obnovitelných zdrojů.

Izolace a termoregulace
Tkanina z merino vlny izoluje extrémně dobře. Vlákno má velmi kadeřavou strukturu, díky níž vznikají miliony maličkých vzduchových kapes, které se postarají o izolaci tělesného tepla. Vlna merino pracuje podle tělesné teploty v souladu s tělesnou termoregulací. Teplotu těla reguluje pohlcováním a uvolňováním vlhkosti. Toto zajistí, že vaše tělo bude mít stejnou teplotu i při změně intenzity pohybu. Když je chladno a vlhko, merino vlákno tuto vlhkost pohlcuje a vytváří tzv. sorpční teplo. V teplém prostředí merino vlna reguluje teplotu procesem „ochlazování odpařováním“. Tento způsob je stejný jako ten, který používá naše tělo – uvolňuje pot k ochlazování.

Kontrola zápachu
Merino vlna má stálý přirozený odpor k růstu počtu mikrobů a schopnost zadržování zápachu. Prádlo můžete nosit řadu dní bez stopy zápachu. Důvodem je v kombinace mimořádné schopnosti vlny pohlcovat vlhkost a nesourodosti vláken s velmi členitým povrchem. Zápach způsobují bakterie, které dávají přednost nechráněnému povrchu, rovným stěnám, proto se bakteriím daří v syntetických tkaninách.