Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Pánská zimní bunda HANNAH - Falk (Anthracite/Steel Mel, XXL)

HANNAH / 217HH0005HJ.04.XXL

Pocit volnosti, tepla, sucha - to je komfort, který vám nepromokavá lyžařská bunda zajistí, a proto ji ocení nejen pokročilý lyžař, ale i lyžař začátečník.

Barva
5 299 Kč (sleva 25%)

3 975 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Pocit volnosti, tepla, sucha - to je komfort, který vám zajistí nepromokavá bunda HANNAH Falk. Díky použité membráně, krytému hlavnímu zipu légou, elastické rukávové manžetě s otvorem na palec, podlepeným švům, odvětráváním v bocích a sněhovému límci odolá všem rozmarům během vašeho pobytu na sjezdovce.

Z praktického hlediska jistě doceníte hlavní kapsy na zip, hrudní kapsu s voděodolným zipem, rukávovou kapsu na skipas či vnitřní kapsu na brýle. Za zmínku jistě stojí neotřelé barevné kombinace a 3D logo na hrudi.

Materiál: 100% Polyester

Specifikace:
- nepromokavý materiál
- podlepené švy 
- sněhový límec v pase 
- anatomicky tvarované rukávy
- elastické rukávové manžety s otvorem na palec 
- odvětrávání v bocích 
- spodní kraj s regulací šířky 
- neodepínatelná kapuce s regulací
- hrudní a hlavní kapsy na zip 
- membrána Climatic Element 10 000mm.
- vodní sloupec: 10 000 mm
- prodyšnost: 10 000 g/m²/24h

Technologie:


Climatic Element
Neporézní polyuretanová membrána Climatic Element je vodonepropusná, větruvzdorná a má výbornou hodnotu prodyšnosti. Funkční vlastnosti oblečení s membránou Climatic Element oceníte zejména při lyžování, trekkingu i expediční činnosti


Duratherm
Polyesterové rouno určené pro tepelnou izolaci sportovních oděvů. Zaručuje optimální tepelnou pohodu při zimním sportování i běžném nošení. Duratherm má vynikající tvarovou paměť a tím i vysokou plnivost. Duratherm spolehlivě funguje i ve vlhkém prostředí.