Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Pánské cyklistické kalhoty SILVINI - Movenza Cycle - MP1318 (Black/Green, XXL)

SILVINI / MP1318-08416

Chybí vám projížďky v chladných dnech? Stačí se jen dobře obléknout a můžete hned vyrazit. Kalhoty SILVINI - Movenza Cycle - MP1318 jsou určeny k vyjížďkám na kole v teplotách kolem nuly i pod nulou.

Barva
2 159 Kč (sleva 40%)

1 296 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Kalhoty SILVINI - Movenza Cycle - MP1318 jsou ze zatepleného materiálu s počesanou vnitřní stranou, která je účinná pro odvod potu a slouží jako tepelná izolace.
Přední strana kalhot (90% polyester a 10% elastan) chrání proti větru či vodě díky membráně s parametry 8000/6000, a zajistí požitek z cyklistiky i při nepřízni počasí.
Zadní díl (87% polyamid s 13% elastanu) je ze zatepleného pružného a maximálně prodyšného materiálu, díky kterému kalhoty výborně sedí a který pomáhá s termoregulací.
Reflexní prvky vám budou sloužit pro lepší viditelnost a bezpečnost nejen na silnici. Krátký boční zip v dolním okraji nohavic zajistí komfort při oblékání i lepší tvar kalhot při jízdě.
Vzadu v pase na vnitřní straně gumy jsou dva fixační silikonové proužky, díky kterým se kalhoty při šlapání ani nepohnou.
Pro pohodlný posed jsou vybaveny pánskou cyklistickou vložkou CoolMax. Kapsička na zip na zadním díle je vhodná pro uložení mobilu či jiných drobností.
Kalhoty jsou vhodné pro MTB, nebo na silniční kolo.

Materiál:
- 90% Polyester / 10% Elastan
- 87% Polyamid / 13% Elastan

Specifikace:
- vodní sloupec 8000 m2
- prodyšnost 6000 g/m2/24h
- reflexní prvky
- kapsička na zip na zadním díle
- zip v dolním kraji nohavic
- plochý šev
- cyklistická vložka Coolmax

Technologie: POWERterm, 4flex, COOLMAX, YKK


4flex - čtyřsměrně elastický, větru vzdorný a prodyšný materiál s membránou

POWERTERM Zateplený materiál s fleecem na vnitřní straně, účinný pro odvod potu a tepelnou izolaci.

lightMESH velmi lehký rychleschnoucí materiál, výborná prodyšnost


COOLMAX speciální čtyřkanálkové polyesterové vlákno vyvinuté firmou Invista. Je vodoodpudivé, nenasákavé a velmi rychle odvádí tělesnou vlhkost od pokožky. Materiál s Coolmax vláknem rychle schne a není náchylný k přijímání pachů a plísním.