Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Pánské triko ICEBREAKER - Men´s Tech Lite Short Sleeve Crewe Heating Up - 105158 / 426 (Nightfall, XXL)

ICEBREAKER / 105158 / 426 / XXL

Pánské triko ICEBREAKER Tech Lite Short Sleeve Crewe Heating Up je ideální pro všechny outdoorové aktivity, kde hraje hlavní roli účinný odvod vlhkosti a tepelný komfort.

Barva
1 999 Kč (sleva 20%)

1 600 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Pánské triko ICEBREAKER - Men´s Tech Lite Short Sleeve Crewe Heating Up je vysoce prodyšné, univerzální a rychleschnoucí triko. Má tolik možností využití, kolik je aktivit, které v něm můžete podniknout. Příjemný a prodyšný materiál ze 150g žerzejové tkaniny s technologií corespun, kdy jsou nylonová vlákna obalena merino vlnou pro zvýšenou odolnost a příjemný pocit přírodního merina na kůži. Posunuté ramenní švy zabraňují otlakům, když cestujete s batohem na zádech. Icebreaker se inspiruje přírodou a nabízí kvalitní přírodní materiály jako alternativu k současným syntetickým. Merino vlna je obnovitelný materiál, který přirozeně odolává zápachům a udrží vás v chladu, pokud je horko, a v teple, když je třeba. Nechá vaši pokožku volně dýchat pro dlouhotrvající komfort každý den.

Merino Corespun – odolná merino tkanina reguluje tělesnou teplotu za každých klimatických podmínek.

Materiál: 87% Merino Wool / 13% Nylon

Specifikace:
- gramáž 150 g/m2
- jemná vlákna merino vlny regulují tělesnou teplotu a odolávají zápachu v jakémkoliv počasí
- prodyšnost
- univerzálnost
- odolnost vůči zápachu
- nízká váha
-  pružnost
-  komfor
- rychleschnoucí

Technologie:

Corespun je inovovaná příze z merino vlny s pevným nylonovým jádrem. Merino vlna dokonale obepíná nylonové jádro a díky tomu se tělo dostane do kontaktu pouze s příjemnou merinovou částí příze.

Tato příze má všechny vlastnosti merina, jako je třeba schopnost odvádět pot od těla, dobrá termoregulace nebo odolnost proti zápachu, ale navíc díky pevnějšímu jádru má delší životnost a odolnost proti odření a trhání, což bylo dosud jedinou slabostí merinových přízí. Nylonu je použito jen nezbytné množství a díky tomu se Corespun na první pohled neodlišuje od 100% merina víc než tím, že je až o 40% pevnější.