Nabídku postupně doplňujeme. Pro větší výběr navštivte naši prodejnu. Děkujeme za pochopení.

Pánské triko SMARTWOOL - Mountain Trail Graphic - SW017075LJ34 (Rhytmic Red, XXL)

SMARTWOOL / SW017075LJ34 / XXL

Merino tričko SMARTWOOL Mountain Trail Graphic je mimořádně výhodnou kombinací materiálů. Merino vlna, která je známá svou měkkostí a dlouhotrvající svěžestí, zde hraje první housle. Syntetický polyester je naopak tou správnou volbou pro větší odolnost a kratší dobu schnutí.

Barva
1 599 Kč (sleva 5%)

1 520 Kč

Varianta vyprodána

Popis produktu

Merino tričko SMARTWOOL Mountain Trail Graphic  je klasika sobotního odpoledne. Ale proč ji nosit jen o víkendu? Tričko SMARTWOOL  Mountain Trail Graphic s tkaninou smíchanou z odpovědně získané vlny Merino a recyklovaného polyesteru, plochými a odsazenými švy, které pomáhají snižovat otlaky, a přiléhavým střihem přináší pohodlí na celé dny. Ať už si ho vezmete na běžný den do kanceláře, odpoledne do města nebo jen na odpočinek na gauči, toto tričko vám připomene, že i všední dny jsou pro pohodlí.

Materiál: 56% Merino Wool / 44% Polyester

Specifikace:
- gramáž 150 g/m2
- tkanina kombinuje řízení vlhkosti, regulaci teploty a odolnost vůči zápachu Merina s odolností a rychlým schnutím recyklovaného Polyesteru
- konstrukce plochých švů navržena tak, aby minimalizovala odírání
- osunuté ramenní švy navrženy pro zvýšení pohodlí
- prodyšnost
- univerzálnost
- odolnost vůči zápachu
- nízká váha
-  pružnost
-  komfort
- rychleschnoucí

Technologie:


Merino vlna
Merino vlna pochází ze speciálního druhu ovcí žijících v chladných oblastech. Oděvy vyrobené z tohoto materiálu jsou velmi příjemné na dotek a neškrábou. Struktura vlákna a technologie tkaní vytvářejí více "vzduchových kapes" a zaručují tak tepelný komfort nositele. Kapsy udržují vzduch zahřátý na těle a tvoří velmi účinnou izolaci. Merino neutralizuje pot, přirozeně eliminuje zápach, je odolná vůči nečistotám a má samočisticí vlastnosti. Vlákna jsou schopna absorbovat velké množství vlhkosti, přičemž udržuje povrch suchý a teplý. Mezi nesporné výhody patří vysoký stupeň izolace, perfektní prodyšnost, schopnost odvádět vlhkost pryč od pokožky a UV ochrana. Díky svým přírodním a rozložitelným složkám je oblečení z merino vlny vhodné pro ty, kteří trpí alergiemi a astmatem.


Smartwol
Značka Smartwool byla založena roku 1994 horském městečku Steamboat Springs v americkém Coloradu dvěma lyžařskými instruktory, kterým záleželo na uchování nohou a těla v teple a v suchu. Ti nebyli spokojeni s vlastnostmi tehdejších sportovních ponožek a rozhodli se pro výrobu ponožek z vlny. Ačkoliv byli zpočátku každému k smíchu, podařilo se jim vybudovat prosperující a úspěšnou značku kvalitních ponožek a funkčního prádla, která se dnes prodává v několika tisících obchodech v zemích po celém světě. Smartwool vyrábí jen z té nejdražší a nejkvalitnější merino vlny a množství, které ročně zpracuje, odpovídá vlně z 300 000 ovcí. Tato merino vlna pochází výhradně od certifikovaných chovatelů na Novém Zélandu a v Uruguayi a vyniká jemností a výbornými tepelně izolačními vlastnostmi.aši pokožku volně dýchat pro dlouhotrvající komfort každý den.